Contact

Anne Franklaan 34
2642 BK Pijnacker
Telefoonnummer: 015 369 93 74 of
Neem direct contact op

De medewerkers van Praktijk voor Fysiotherapie R.G. van der Weide

Ron van der Weide

Algemeen Fysiotherapeut / Manueeltherapeut / Sportfysiotherapeut / MSU Echografist

 

Ron is afgestudeerd in 1985 aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en heeft vervolgens altijd gewerkt in de eerste lijn ( particuliere praktijken ). De huidige Praktijk voor Fysiotherapie heeft hij opgericht in 1990 in de destijds in aanbouw zijnde wijk "Klapwijk ". Hij heeft lesgegeven aan de opleiding voor sportfysiotherapie en hij heeft vele jaren de paramedische begeleiding gedaan van diverse nationale volleybalselecties, de nationale judoselectie en diverse nationale topsportstudenten (Universiade). Naast de geblesseerde topsporter heeft hij veel revalidatiepatiënten behandeld, in zijn eigen praktijk of elders in Pijnacker. Zijn expertise ligt in het behandelen van knie- en schouderpatiënten. Hij is geregistreerd manueel therapeut sinds 1990, geregistreerd sportfysiotherapeut sinds 1992 en MSU echografist sinds 2014. Daarnaast heeft hij veel aanvullende kennis opgedaan in binnen- en buitenland op het gebied van orthopedische klachten. Na jarenlange ervaring met Dry Needling en Medical Taping kunt u ook bij hem terecht voor de behandeling van peesklachten middels Shockwave en EPTE. Ook zet hij zijn echografievaardigheden in bij de samenwerking met diverse huisartsen in de regio, om hen te helpen doelgerichter en efficiënter te laten injecteren.

Alex Verloop

Alex Verloop

Algemeen Fysiotherapeut

 

Alex heeft in 2007 zijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden afgerond en is vrijwel direct in Pijnacker komen werken. Na een eerdere periode werkzaam geweest te zijn in onze Praktijk voor Fysiotherapie, is Alex sinds begin 2014 weer opnieuw een vaste kracht bij ons. Hij heeft de nodige ervaring in de topsport opgedaan door verantwoordelijk te zijn voor de fysiotherapie van het Nederlands Dames Zitvolleybalteam dat brons won op de Paralympics 2008 in Beijng. Tevens is hij een aantal jaar de vaste fysiotherapeut van de Eredivisie Beachvolleybal geweest en heeft hij ervaring met internationale toernooien en -topatleten. Naast de sportieve kanten heeft hij zijn kennis ook uitgebreid op diverse gebieden als COPD, hartfalen, gewrichtsklachten en Shockwave. Medical Taping en Dry Needling behoorden al geruime tijd tot zijn behandelmogelijkheden. Recenter heeft Alex zich ook gespecialiseerd in de behandeling van duizeligheidsklachten, waarover hij ook al enthousiast meerdere informatiebijeenkomsten heeft gegeven. Binnen onze Praktijk voor Fysiotherapie houdt Alex zich naast de directe patiëntenzorg ook bezig met de ICT, de website en het optimaliseren van de behandelprotocollen.

Liesbeth Koorn

Liesbeth Koorn

Algemeen Fysiotherapeut / Manueeltherapeut

 

Liesbeth is in 1994 aan de Hogeschool Leiden afgestudeerd als fysiotherapeut. Direct daarna is zij als zelfstandig waarnemer aan het werk gegaan om in diverse praktijken de nodige ervaring op te doen. Na een aantal jaar ondernemen en het afronden van de opleiding tot manueeltherapeut in 2004, heeft het moederschap de prioriteit gekregen. Nu haar twee zoons groter worden is er weer meer ruimte voor haar eigen carrière en de bijbehorende ontwikkeling. Na een aantal periodes als waarnemer kunt u Liesbeth nu als één van onze vaste medewerkers treffen. Naast haar specialisatie als manueeltherapeut, heeft zij onder andere verdiepende cursussen gevolgd op het gebied van valpreventie, schouderklachten en recent is zij begonnen met de opleiding 'Musculo Skeletale Echografie'.

 

(Geregistreerd in het BIG-register; Ron van der Weide 59035459704 / Alex Verloop 99908750604 / Liesbeth Koorn 19044820904)