Onze Werkwijze

Aanmelding

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig voor een eerste bezoek aan de fysiotherapeut. Natuurlijk kunt u altijd eerst nog een afspraak maken bij de huisarts.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten, u kunt dus ongeacht uw zorgverzekeraar bij ons terecht.

Voor het maken van afspraken zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van 7.30 uur tot minimaal 18.00 uur. Daarnaast begrijpen wij heel goed dat u uw dagelijkse werkzaamheden niet altijd kunt of wilt aanpassen aan uw hersteltraject. U kunt daarom bij ons zowel in de vroege ochtenduren als op enkele avonden terecht.

Diagnose en Behandeling

De behandelingen in onze Praktijk voor Fysiotherapie zullen altijd voorafgegaan worden door een vraaggesprek en een uitgebreid fysiotherapeutisch onderzoek, indien noodzakelijk aangevuld met onderzoeksmethodes als echografie en/of EMG diagnostiek. Op deze manier proberen wij alle facetten van uw klachten in kaart te brengen om vervolgens een behandeling op maat aan te kunnen bieden. Wij streven ernaar om u niet alleen zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, ook het voorkomen van klachten of de terugkeer hiervan op de langere termijn is een aandachtspunt binnen uw behandeling.

Kwaliteit

Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in de kwaliteitsregisters van hun beroepsvereniging. U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling. Daarnaast bieden onze uiteenlopende specialisaties en onderlinge samenwerking u ten alle tijden de best mogelijke zorg.

Samenwerking

In sommige gevallen moeten we echter erkennen dat ook de mogelijkheden en expertise binnen onze praktijk zijn beperkingen kent. Wanneer dit het geval is zullen wij dan ook niet schromen om u door te verwijzen naar andere specialisten in de regio. Dit kan ter ondersteuning van de behandeling in onze praktijk zijn, maar ook een vervolg hierop. Het vinden van de meest effectieve behandeling voor u staat hierin centraal.

Wij werken samen met verschillende specialisten binnen deze regio. Dit zijn specialisten waar wij regelmatig contact mee hebben en zogenoemde 'korte lijntjes' onderhouden. Uiteraard komt dit de samenwerking, overdracht en uiteindelijk ook uw behandeling ten goede. Hieronder vindt u een lijst met een aantal van onze samenwerkingspartners en hun specialismen.

Medisch Centrum Haaglanden - Diverse sportartsen en orthopeden

Kliniek Orthopedium - Diverse orthopeden

Apeldoorns Duizeligheidscentrum - Diverse KNO-artsen en neurologen

FysioSMART - Sportfysiotherapeut Ton Kraan

Excelsior Sport - (Sport)podologen Jos Gerner en Nicole Seelen

Fysiotherapiepraktijk Bomenbuurt - Oud collega's Bart Koot en Timo Vedder

Sportcentrum de Viergang - Diverse fitness- en sportinstructeurs

Praktijk voor Oefentherapie Cesar - Cesartherapeute Nathalie van Winden

Ergotherapie Pijnacker - Ergotherapeute Bianca Stappers